10 august 2006

Ja, da har jeg vært gift over en uke. Det er jo en heidundranes ny start, og krever en ny blogg. Beklager at det er ny adresse, sikkert vanskelig å venne seg til. Men det er synd for deg. Nå heter jeg engang Heidi M. Elvik, og da er det på sin plass med ny adresse.

Ny mann, ny jobb, nytt studie og nytt bosted. (Øystein, Innersvingen, Friluftsliv med naturlære og Terneveien 11)

Akkurat nå sitter jeg på den nye jobben. Ganske bra greier, det er et treningssenter for jenter, med styrketrening og kondisjon i sirkeltrening. Første vakt, og skulle egentlig hatt prøvetime, dvs at jeg lærer en hvordan hun skal bruke apparatene. Jeg lærte dem i går.. Så da hun ikke kom var det i grunn helt greit. :) Var ganske spent på det.

På lørdag er det 65 årslag, da er alle velkommen, ta med grillmat, og vi vil stå for kake. :) Ina, Ella og jeg feirer sammen. (22+22+21 år)

Ekveien 12 er adresse for dagen (hjemme hos Ina), og gidder du ikke kjøre hjem på kvelden kan du slå opp telt i haven. :)

3 kommentarer:

Janelle sa...

Glad to hear things are going well for you and that you like your new job! It's important to like your job. Well- hope the summer is treating you well Heidi! You're wonderful. It was great having you in Skien this last year

Ella sa...

JEss! Alle må komme i morgen, det blir konge. SÅ kan vi leke sisten i maisåkeren til Ina. Ikke sant Ina?

Heidi sa...

Ikke kødd med den maisen, jeg har luket der. Det er hardt arbeid, og brun rygg. :)