03 oktober 2006

Hendene mine!


Jeg klarer ikke å holde hendene i ro lenger (tror det står noe om det i skriften om at det ikke er bra heller..)!

Det er høst, og jeg får strikkedilla. Problemet er at jeg ikke trenger noe. Er det noe DU trenger/har lyst på? Si i fra, så gjør vi hverandre glade :)

Dette er ikke noe problem:
- sokker
- lue
- votter
- pulsvarmere
- skjerf (endog litt ensformig)
- tovet veske
- + mange andre ting jeg sikkert kan lære meg :)

6 kommentarer:

annis sa...

oida, jeg lukter hoest heidi. Kalla sier at jenter som strikker bare viser de er gifteklare... Men du fortsetter jo! Har han gaatt glipp av no kanskje? Foelesen av aa ikke gjoere noenting og fortsatt vare nyttig, finne ut hvordan man strikker ting man aldri har gjort foer, vaere kreativ, se raske resultater... jepp, det kloer i fingra. Gift, gifteklar eller ikke.

Thomas sa...

Du e vel gjerne den råaste strikkaren eg veit? Eg hadde bilde frå fjor-året på eit nyheitsbrev, og jada der satt du med spøtet ditt veitu..midt i timen :)

Princess Of God sa...

heidi!!!
Jeg vil gjerne ha lue, votter, sokker, skjerf...hva som helst bare det kommer fra dine velsignede hender!!!Tusen takk for oppmuntrende kommentarer paa bloggen, du er deilig du!
hils mannen din=)

Janelle sa...

hei heidi! Well at this moment in time I am not in need of any hats, socks etc... however I need to learn to knit a hat/touque for my friends baby which comes soon. Well... I hope you're doing alright. When are you going to come and visit???

Ella sa...

Skulle gjerne hatt en sånn greie til å trekke over bilen for at det ikke skal fryse is på vinduene, tror du at du kunne puttet det på "lære-meg" lista?

Heidi sa...

å strikke noe slikt, det er en tålmodighetsprøve av de værre.. tror ikke det. Kjøp noe i steden, det blir billigere og skjer fortere ;)