10 april 2010

Vår!


En vakker sommerdag i 2007 parkerte jeg sykkelen min på Råde stasjon, og tok toget. Dagen etter kom jeg tilbake, hadde den blitt en 1-hjulssykkel. Jeg hadde låst sykkelen, men ikke fremhjulet, så det var en slubbert som hadde stukket av med det! "Makan!  Gjøre seg til tyv for et skarve fremhjul!" tenkte jeg. Det skulle vise seg at det ikke var noe skarve over et fremhjul, mannen i sykkelbutikken sa han skulle ha 800 kr for nytt. Fattig student som jeg var, fikk jeg tigget til meg et avdanket bysykkelhjul til min tøffe hybrid, og så gikk det både vinter og vår (i flere år).

ENDELIG har min kjære og jeg vært og kjøpt ny felg, felgbånd, slange og dekk til den nette sum av 833kr. Enda godt at Øystein er handy, for de hadde ikke mulighet til å ta inn sykler før fredag om to uker, så vi (les: Øystein) fikset det selv. Nå er det bare å slenge det på sykkelen, så er vi klare for nye eventyr!
 

1 kommentar:

Anonym sa...

Moro! Kanskje du skulle sykle en tur til Onsøy-landet!? Tror søstern stakk av med sykkelen min til Ås...(dog med min tillatelse, så jeg kan vel ikke klage).