19 mai 2010

Guttemenn

I dag syklet Øystein og jeg opp til Sognsvann for å grille i det deilige været. Jeg skulle legge meg ut i sykkelfeltet fra fortauet, titter raskt over venstre skulder for å forsikre meg om at det ikke var noen bak, men der var det jo en ekte (som tidligere omtalt) guttemann i fullt TourDeFrance utstyr. Jeg skvatt litt, vinglet lett (les veldig), men la meg ut litt bak ham. Dette var på begynnelsen av bakken fra ullevål sykehus opp til colletts plass, og jeg fulgte tempoet hans, siden det ofte er lettest.

Men, og her kommer poenget: han titter seg bakover, ser at jeg er der, og setter opp tempoet radikalt. Hva i alle dager, er det ikke greit at en jente med rosa blomster på hjelmen holder tritt? Dette har jeg nemlig opplevd mange ganger, at når en guttemann ser at jeg holder deres tempo, er det som et slag i stoltheten, og så gir de jernet. Flere som har opplevd dette?

1 kommentar:

Anonym sa...

Haha. Jeg har ikke opplevd det på sykkel, men vi har jo opplevd det på ski også vi Heidi ;) SKulle gjerne vært der da, og sett på dere oppover bakken. Haha.
Ina