Da har det vært lørdag, og Walters no 156 er prøvesmakt. Den var skikkelig god, men tror ikke den klarer å slå walters mandler som favoritt.En god delt 2. plass (det er mange på den delte plassen...)
|
bilde fra nidar.no |
Men nå har nidar kommen med sin "kvikk lunsj"-versjon av stratos. Måtte prøves. Skuffa. Det er alt for mye hard skorpe rundt den porøse stratos-sjokoladen, derfor er det som en kjip kvikk-lunsj. Kommer ikke videre fra kvalifiseringen, kan du si.. (I disse VM-tider)
3 kommentarer:
Du verden så opptatt du er av sjokolade for tiden! Hva skyldes det tro? :)
Mamman
At sjokolade er godt? -og at det har kommet mange nye nå, og de må få litt ros/pepper. =)
Klart du skal ha sjokolade, Heidi! Her er verdens beste grunn:
http://www.doktoronline.no/news/2007-07/sjokolade_senker_blodtrykket.html
"En bit mørk sjokolade om dagen fører verken til vektøkning eller forstyrrelser i blodverdiene, men bidrar til gjengjeld til å senke blodtrykket! Dette viser en nypublisert tysk studie."
Spis i vei, du! :D
Grethe
Legg inn en kommentar