19 mars 2011

Deilige boller på 1-2-3

Alle husker det. Skolebollen, det nitidige arbeidet med å spise rundt den gule klatten, for så å miste den på bakken. Skuff! Skoleboller er jo supergodt, og det er vaniljekremen som gjør det. Problemet er at det er for lite av den. Her kommer løsningen:

1. Trill ut helt vanlige boller.

2. Stek dem, helt vanlig.
3. Fyll en sånn man pynter kaker med (kremsprute eller hva det nå heter) med vaniljekrem. Rett etter at du har tatt ut bollene stikker du sprøyta godt ned i bollene, og klemmer til bollen nesten sprekker. Bolleinnmaten blir presset ut til kanten, og det blir plass til masse deilig krem. Viktig å ikke vente for lenge, da blir det plass til mindre krem. (Og det er jo halve vitsen...)

Jeg bruker ca èn pakke fra piano til ett brett. Pass på at det ikke er vaniljeSAUS eller romkrem (bør være opplagt, sausen er jo for flytende, og romkrem smaker æsj.)

3 kommentarer:

Svigermor sa...

De ser kjempedeilige ut! Heldige dokker!
God helg.
Klem

Fam.Østervold sa...

Elsker Heidis skoleboller! NAM! :)

Mildrid sa...

Det trikset må eg prøve en gang trur eg. Og enig, romkrem er æsj!