28 november 2007

I går kveld var det en genial kar som gravde over en høyspentledning på Oslo S, dette førte til at jeg og 79.999 andre pendlere ikke kunne ta toget i dag morges. Dette var jeg lykkelig uvitende om helt til jeg fikk en sms av mamma som alltid passer på. Når sms'en i tillegg kom to min før vekkerklokken ringte, var det ikke så vanskelig å stille vekkerklokken en time frem, krype inn til mannen min og sove litt til. 

Dagen i dag har vært effektiv, vi har handlet julegaver, bakt, lest til eksamen som er på selveste luciadagen,  og hatt det veldig bra. Det eneste som er kjedelig er at jeg ikke fikk øvd sammen med hun jeg skal ha eksamen med.. Men det er mange dager til 13. desember, og jeg orker ikke stresse!

3 kommentarer:

Ingerid Margrete sa...

Ser godt ut...
En artig unnskyldning til å ikke lese til eksamen er jo såklart å lese blogen din! Hehe...

Iaursulëiel sa...

Hehe, det var litt av en dag det.. Da er det digg å faktisk bo i oslo og vite at banen kommer seg frem til skolen, mens alle andre ikke gjør det. Lenge leve kollektivet!!

Anonym sa...

Når skal du overta din paps bakegesgeskjeft? Trenger en aspirant til "The Lord of Ring", gammern dra jo på åra, og modern ønsker å bruke rommet sitt noe mere nå før jul.
Fra PAPS i en sen nattetime etter en hyggelig uke med besøk og re-start av gamlehorken av en PC. Tusen takk til "fegen" for en strålende innsats.

PAPS