30 desember 2007

Julen 2007

Til opplysning for deg som ikke har 100% oversikt over mitt liv (Det vil si de fleste, medregnet meg selv..), så har jeg i år feiret julehøytiden uten mamma og pappa og Vibeke for første gang i mitt 23 år gamle liv. Jeg har i år vært, og er, hos min kjære svigerfamilie. Litt rart men mest koselig. Her er en liten bilde oppsummering så langt.
Svoren ble sprø.
- ikke at jeg skjønner greia med å spise grisehud til jul, men det er visst tradisjon..


Vi var 11 stykker (svigersøstre x3, svigerbror x1, svigerforeldre x2, svigerbesteforeldre x2, 1 mann, 1 hund og meg).
Etter middagen var det tid for... gaver!

Det lå en gave "til de som aldri har blitt voksne" under juletreet. Da det viste deg at det var et minihelikopter, fant Øystein ut at han ikke har blitt voksen enda.

Birk fikk også gave, spisbar sådan.

I morgen skal jeg se hvem som vinner, naturen eller mennesket. Forrige gang jeg var i steigen på nyttårsaften var det naturen, som danket ut rakettene våre med et nydelig nordlys. Hvordan har julen din vært?
(hint,hint: legg inn en hilsen)

7 kommentarer:

Kristine Marit sa...

Krmtkrmt.. Du som klaga på Øystein sin susi og sevilla i kokelimonke.. Sviger foreldre, Heidi? Sviger - foreldre!? Svigerforeldre.

Jon Fredrik sa...

Jeg har jo hatt den store gleden av å være sammen med din søster 24/7 stort sett hele julen, så du kan bare være misunnelig!

Hvordan gikk det med natur og raketter?

Vi skulle egentlig til Christoffer og Angela i går, men vertinnen var så syk, så syk, så vi trommet sammen en del av de som kjente hverandre som skulle på festen der, og reiste til Trond og Eilin i stedet. Veldig hyggelig feiring! Gleder meg til dere skal bli nesten-naboene våre, si fra om det er noe jeg kan bidra med i den forbindelse. Hils Øystein!

Heidi sa...

Kristine: Sånn, nå er det fikset. Beklager, det var en fæl, fæl glipp! Skal ikke gjenta seg.

Jon Fredrik: Litt usikker på om svigerbror med "bomben" eller nordlyset vant. Fyrverkeriet vant IKKE, for å si det sånn. =) Og ja, jeg er passe misunnelig, men neste jul er det nye sjanser. Øystein hilser tilbake.

Ingerid Margrete sa...

Hei! Koselig å lese om julen din :-)
Jeg har for en gangs skyld vært med min egen familie på julaften, dvs den delen som ferdes på Hamar og i dets omegn.
Resten av tiden tilbringes i Horten og på hyttetur.
Håper vi sees snart! Klem :-)

Runar sa...

Syns det så ut som om dere hadde en koselig jul=) glad i dere.

Princess Of God sa...

savne...

Anonym sa...

Hei på deg, Heidi - og Øystein!
Vi savner dere i Saltnes og omegn! Men håper Tigerstaden tar godt vare på dere? De brente mandlene smakte kjempegodt, tusen takk! Det så veldig koselig ut i Steigen i jula. Så hyggelig for Øystein å få hygge seg med "leke"helikoper og greier.
Hilsen Ellen