14 desember 2009

Dagens rose

Jeg skal i bryllup, og det er bare koselig, særlig når bruden tar med superfin kjole fra USA til meg. Mørk blå kjole, da er sølvsko tingen, tenker jeg.

Sølvsko i desember, ikke noe problem for supershoppeHeidi!
Det eneste problemet er Skoringen, skopunkten, grændsens skotøymagasin, din sko, trapes, og alle de andre skobutikkene i Oslo som ikke har sølvfargede sko til under 1300 kroner.


Dagens rose går derfor til de fantastiske damene på Matchbutikken på Gunerius, som tok seg tid til å svare på spørsmålene til en fortvilt 25 åring som følte seg som 4. Noe inne i hodet mitt sa nemlig "NEI" til å ha sorte sko i et bryllup, men etter at den pene (som i litt fin på det, men veldig koselig) damen svarer kontant "Jo, det går da bra!" ble det brått endel mer å velge i, og føttene mine overlever kanskje nyttårsaften i år og.. Og jeg skal slutte å høre på de stemmene i hodet..

Bildet er hentet fra konformasjonsweb.no og www.pdphoto.org

3 kommentarer:

Familien Østervold sa...

Stakkar Heidien som ikkje fant sko.. Jammen flaks at det fins slike pene damer som stiller sin kunnskap til disposisjon :-)
Du blir nok nydelig! Gler meg til å sjå bilde :-)

Anne-Lene sa...

Enig med damene på Gunerius! Svarte sko er lov i bryllup, i alle fall når det er vinterbryllup:)

Hilde sa...

sølvsko er ikke det jeg forbinder med pent eller vakkert, men bildet av de du fant der forandret oppfatningen min ganske så brått. synd de var så dyre ;-(