10 desember 2009

Dagens teori

Nå har det seg sånn at rema 1000 har tilbud på store sjokoladeplater, og hvis jeg hadde vært lur, skulle jeg kjøpt en hel haug. Men problemet er at det skjer noe når sjokolade kommer ut av butikken. På pakken står det riktignok at produktet er holdbart til august 2010, men det må være spesielt for butikken. Så lenge pakningen ikk er brutt, ser det ut som om det  ikke er noe problem, men når den er åpnet, forsvinner den. Øystein og jeg har hver vår teori:

Øystein: Sjokoladen reagerer med oksygen, og "ruster" bort. Dette er plausibelt, da sjokoladen har en tendens til å forsvinne fra den siden åpningen er.

Heidi: Jeg er litt mer på Prinsessens lag, tenker ikke at det er en skyttsengel, men kanskje heller en skapnisse (fetteren til veske-nissen, som roter i vesken og knyter knuter på høretelefonledninger) som bor i skapet og bare kommer frem når døren er lukket og sjokoladen er åpnet.


Hva tror du?

5 kommentarer:

Vibeke sa...

Jeg stemmer helt klart for Øysteins forvitrings-teori, mener bestemt å ha hørt en tygge/smattelignende lyd når dette inntreffer. Man har i tillegg observert nedsatt bevissthet og nærhukommelse i tiden umiddelbart etter åpning av sjokoladepakken. Mistenkelig.

Mvh Sjoko-Bekke

Anonym sa...

Jeg er ikke helt sikker på hva jeg tror, men hvis du åpner en pakke når jeg kommer på besøk kan vi jo sjekke det ut...
Ina

Familien Østervold sa...

Eg trur da må vera ein nisse, for eg e heilt sikker på at me har ein her hos oss og! :)

Anonym sa...

Lurer litt på om Sarah Bernard, sånne med sjokolade på toppen, også kan ruste i fryseren. Kan du være så snill å spørre Øystein.

Anonym sa...

Nei, nå er`n sånn igjen. Jeg ble anonym, igjen. Men er altså....

Din svigermor