"Hva skal vi ha til middag? "
Graden av kjedelighet * frekvens spm må besvares = kjedelighetsprodukt.
Og siden man stort sett spiser middag hver dag, er kjedelighetsproduktet tilnærmet lik uendelig.
Løsningsorientert som jeg er, skal jeg nå gi et referat over familien Elvik i Skien sine middager den siste uken, så kanskje du får en idè eller to:
Mandag:
Spagetti og kjøttdeig. Med hjemmelaget tomatsaus, vips så får du inn 2 porsjoner grønnsaker pr.pers! En boks hermetiske tomater, en gul løk, krydder (som basilikum, oregano, natvigs krydderblanding, pepper) en skvis med sitron, litt sukker og salt.
Tirsdag:
Vi dreit i hele greia, ingen av oss kom på noe som var gøy.
Onsdag:
Rester fra mandagen, siden jeg tok en Ella og lagde mat til dobbelt så mange som de tilstedeværende.
Torsdag:
Steinbitkarbonader, kokte grønnsaker og poteter. (Genialt gode karbonader fra rema 1000, forresten!)
Fredag
Eh... TACO!
Lørdag:
Laksefilet, form med grønnsaker (tomat, gulrot, purre, rødløk, hvitløk og basilikum) og poteter. Superenkel mat, alt skal kokes eller være i ovnen i 20 min.
Søndag:
Nakkekoteletter, hjemmelaget potetstappe, gulrot og brokkoli.
2 kommentarer:
Takk!
Alltid vanskelig å komma på middag..
Du må gjerne legga ut fleire forslag :-)
Skikkelig basiskost! Dere er skikkelig flinke som ikke skipper middagen mer enn en dag i uka!
Legg inn en kommentar